עוף החול

השילוב בין אתגר פרקטי, של שיקום דירה אחרי שריפה, לבין אתגר סנטימנטלי, של עיצוב חלל המשלב אלמנטים בני 100 שנה, הזניק פרויקט בהשראת עוף החול שמתרומם מן האפר להמראה מרהיבה

הלקוחות: הנכדה של בעלת הדירה המקורית, שרכשה את הדירה בשנות ה-50.

האתגר: לעצב ולהעניק חיים מחודשים לדירה שנשרפה כליל.

התהליך: הקירות, שקרסו מאימת האש, הוסרו ליצירת חלל מרכזי מרווח, פתוח ומואר, אליו הוספנו נישה לספריית הטלוויזיה. הספרייה האהובה, בת כ-100 השנים, נשלחה לרסטורטור, שהצליח להפיח בה חיים חדשים.

בעוד ששמרנו על התוכנית המעגלית של הדירה והתרפקנו לרגעים על העבר האהוב, גם הקפדנו ללטש את המראה לכדי סגנון רענן ועכשווי.

קורת הפלדה שהוספה לחיזוק התקרה, היא התזכורת היחידה לקירות שהוסרו. בחרנו להותיר אותה חשופה כמעין אות של גבורה לדירה שיכלה לאש.

התוצאה: דירה שמשלבת את הטוב מכל העולמות ומעניקה לדיירת את הנוחות והאלגנטיות של העיצוב המודרני, בשילוב נגיעות נוסטלגיות שמעלות חיוכים.

דירה 55 מ"ר

תפריט